Verzenden en retouren

Wij verzenden via PostNL, DHL en DPD met AVP- zegel en TrackTrace zekerheid. Daarnaast kunt als geregistreerde klant uw zending via de website op de voet volgen.

Levering
Wij dragen het risico tot aan de overdracht aan de vervoerder. Voor vertragingen in levering en prestaties wegens overmacht en buitengewone gebeurtenissen (bijvoorbeeld bij staking) zijn wij niet aansprakelijk.

In het accountbeheer kunt u eenvoudig een alternatief verzendadres aangeven. Afwijkingen van onze levering- en betalingsvoorwaarden zijn slechts met onze schriftelijke toestemming mogelijk.

Standaard zijn de verzendkosten € 6,99.

Alle bestellingen boven € 250,- worden gratis thuisbezorgd!

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u altijd ons contact formulier invullen of een mailtje sturen naar info@parfumfm.nl

Parfumfm.nl is nimmer aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade van de opdrachtgever of derden, waaronder mede begrepen gevolgschade, immateriële schade, bedrijfs- of milieuschade, voortvloeiend uit het gebruik van de producten.

Retouren
Voor sommige artikelen gelden andere retour voorwaarden, mocht u hierover vragen hebben dan horen wij dit echter graag en zullen u dan een specifiek document toe sturen waarin de retour voorwaarden beschreven staan. U kunt deze informatie op vragen door een mailtje te sturen naar info@parfumfm.nl

Nuskin:

Proces voor het verkrijgen van ruilen:

Neem binnen 3 maanden na de aankoopdatum contact met ons op en informeer ons over uw beslissing om de bestelling om te ruilen.

Stuur de te ruilen producten uiterlijk 14 dagen na annulering naar ons retour.

We ruilen de producten zodra we ze hebben ontvangen (en uiterlijk binnen 14 dagen). Als ruilen niet mogelijk is, kunnen we u voorzien van:
· een tegoed dat kan worden gebruikt om andere producten te kopen, of
· een volledige terugbetaling van de gekochte prijs.