Bellabaci Genies - Lotions Er zijn verschillende producten

Per pagina
Showing 1 - 12 of 28 items
 • Ervaar totale comfort voor je buikstreek met deze natuurlijke en snelle formulering van Bellabaci Genie Bye Bye Belly Blues. Helpt bij constipatie, spastische darm, menstruatiepijn, krampen of wat je buikstreek ook kan verstoren.

  Ervaar totale comfort voor je buikstreek met deze natuurlijke en snelle...

  €26.00
 • Voel je zowel van binnen als van van buiten lekker met dit gebalanceerde complex van natuurlijke en organische oliën en energieke synergiën. 

  Voel je zowel van binnen als van van buiten lekker met dit gebalanceerde...

  €39.00
 • De ideale combinatie met onze Bellabaci Body Cups in de strijdt tegen cellulite. Een heerlijke ervaring en een zalige geur doen de rest.

  De ideale combinatie met onze Bellabaci Body Cups in de strijdt tegen...

  €39.00
 • Heeft een stimulerende werking op de bloedcirculatie en de hormonale activiteit. Vermindert stress en de bijbehorende productie van hormonen. 

  Heeft een stimulerende werking op de bloedcirculatie en de hormonale...

  €39.00
 • Een heerlijk massage gel die verlichting geeft en het natuurlijk genezend vermogen verbetert. Vooral te gebruiken bij pijn door ontstekingen, verrekkingen en krampen, veroudering,artritis, rugpijn, opgeblazen gevoel, constipatie, fribromyalgie,jicht, hoofdpijn, migraine en helpt littekens te vervagen.

  Een heerlijk massage gel die verlichting geeft en het natuurlijk...

  €39.00
 • Een innovatieve formule, rijk aan anti-oxidanten, vitamines en essentiële vetzuren. Helpt de beschadigde en geïrriteerde huid te herstellen, te beschermen en te regenereren. Vervaagt littekens en striae en herstelt de veerkracht en elasticiteit van de huid.

  Een innovatieve formule, rijk aan anti-oxidanten, vitamines en...

  €39.00
 • De Bye Bye Belly blues BOX is samengesteld om uzelf of uw klanten een buikmassage te laten ondervinden.Inhoud:1 set Bellabaci Body cups, een zachte en een hardere cup1 flacon 120ml Genie Bye Bye Belly Blues1 Bellabaci BOX wit

  De Bye Bye Belly blues BOX is samengesteld om uzelf of uw klanten een...

  €75.00
 • Bellabaci heeft nu ook een Cellulite Be Gone BOX, een chique witte doos met een set Bellabaci Body cups, een hard en een zacht, een flacon 120 ml. Cellulite Be Gone serum in Airless fles.Een geschenk die de ontvanger blij maakt.

  Bellabaci heeft nu ook een Cellulite Be Gone BOX, een chique witte doos...

  €75.00
 • Bellabaci heeft nu ook een CircuFLow F/B BOX, een chique witte doos met een Bellabaci Facial Cup Zacht & Bellabaci Bambino Cup Zacht, een flacon 120 ml. Circuflow serum in Airless fles.Een geschenk die de ontvanger blij maakt.

  Bellabaci heeft nu ook een CircuFLow F/B BOX, een chique witte doos met...

  €75.00
 • Bellabaci heeft nu ook een CircuFLow Combi BC BOX, een chique witte doos met een set Bellabaci Body cups, een hard en een zacht, een flacon 120 ml. Circuflow serum in Airless fles.Een geschenk die de ontvanger blij maakt.

  Bellabaci heeft nu ook een CircuFLow Combi BC BOX, een chique witte doos...

  €75.00
 • Bellabaci heeft nu ook een Hello Body Mechanic BC BOX, een chique witte doos met een set Bellabaci Body cups, een hard en een zacht, een flacon 120 ml. Hello Body Mechanic serum in Airless fles.Een geschenk die de ontvanger blij maakt.

  Bellabaci heeft nu ook een Hello Body Mechanic BC BOX, een chique witte...

  €75.00
 • Bellabaci heeft nu ook een Hello Body Mechanic F/B BOX, een chique witte doos met een Bellabaci Facial Cup Zacht & Bellabaci Bambino Cup Zacht, een flacon 120 ml. Hello Body Mechanic serum in Airless fles.Een geschenk die de ontvanger blij maakt.

  Bellabaci heeft nu ook een Hello Body Mechanic F/B BOX, een chique witte...

  €75.00
Showing 1 - 12 of 28 items